RAB Registreret Fysiurgisk Massør

RAB Registreret Akupunktør

OG Ergoterapeut.

 
3 fagligheder og en masse erfaring giver dig mere.
 

Fysiurgisk Massage

Når der arbejdes med fysiurgisk massage, arbejdes der med at fjerne de spændinger, som der er i vævet. I takt med at spændingene løsnes bliver der frigivet affaldsstoffer og der tilføres blod og ilt til musklerne. For at få de løsnede affaldsstoffer ud af kroppen er det vigtigt, at drikke meget vand efterfølgende. Her kan det opleves, at urinen er mere gul end den plejer eller at den lugter stærkere. Det er når affaldsstofferne udskilles.
 
Nogle oplever, at vævet er ømt dagen efter (dog på en anden måde end smerterne ved spændingerne), da vævet arbejder videre efter massagen - og herefter opleves der en bedring.
 
Når jeg arbejder med fysiurgisk massage, så vil du opleve, at jeg arbejder mere bredt, end lige der, hvor du mærker smerten. Og det handler om, at der kan være flere årsager til en skavank samtidig med, at du formentlig også har gået og kompenseret for en eventuel smerte, så der har sneget sig mere med. Yderligere hænger hele kroppen sammen og diverse udfordringer vil unægtelig påvirke andre dele af kroppen i det unikke samspil, der foregår.
 
Jeg tilbyder fysiurgisk massage i forbindelse med mange forskellige skavanker, bl.a.:
 
Skulder-nakke besvær
Spædingshovedpine
Hold i nakken
Hold i ryggen
Iskiasgener
Lyskeproblemer
Smerter i ben
Piskesmæld
Fibromyalgi
Diskusprolaps
Tennis- og golf albue
Sportsskader
 
Ved afbud senere end 24 timer før aftalt tid opkræves det fulde beløb.
 
 
 
Anette Hovesen | CVR: 32806376 | Østre Alle 6, 9530 Støvring  | Tlf.: 2083 5176