Om klinikken / Fagligt

Fagligt

Jeg har stor erfaring med kroppens opbygning, ergonomi/arbejdsstillinger, arbejdstilrettelæggelse, arbejdsredskaber og træning og giver dig relevant vejlledning herindenfor i forbindelse med fysiurgisk massage hos mig.

Jeg arbejder en del indenfor arbejdsmiljøområdet og oplever bl.a. at mange få ondt af at gå på arbejde. I den sammenhæng kan jeg hjælpe med at få løsnet spændingerne/fjerne smerterne (fysiurgisk massage) samt vejlede i ergonomi, arbejdstilrettelæggelse og indretning (arbejdsmiljøkonsulent) samt anbefale arbejdsredskaber (forhandler produkter).
Denne sluttede cirkel af ydelser gør, at jeg kan hjælpe den enkelte og/eller arbejdspladsen hele vejen rundt med et forebyggende sigte.
 
Udover at have stor erfaring indenfor arbejdsmiljøområdet er sport/idræt også et af mine store interesseområder. Jeg har mange, der kommer i klinikken med forskellige skavanker og skader udløst af sport/træning.
 
Se også beskrivelse under "Fysiurgisk Massage".

Lidt mere faglighed ...

I det jeg også er uddannet ergoterapeut og har mange års erfaring i arbejdet med kroppen, dens opbygning og korrekt brug af kroppen, kan du forvente, at jeg også bruger denne faglighed i mit arbejde som fysiurgisk massør - uden at det koster ekstra. Bl.a. kan jeg også vejlede i ergonomi og træning/øvelser.
 
Jeg er RAB-godkendt fysiurgisk massør (Registreret Alternativ Behandler). Dette giver dig en sikkerhed for stor faglighed (ekstra uddannelse) og god klinisk praksis.
Mange sundhedsforsikringer stiller krav om RAB godkendelse - så har du fået bevilliget behandlinger gennem din Sundhedsforsikring, kan jeg hjælpe dig.
 
Ved afbud senere end 24 timer før aftalt tid opkræves det fulde beløb.
In
Anette Hovesen | CVR: 32806376 | Østre Alle 6, 9530 Støvring  | Tlf.: 2083 5176